Dan Bilzerian: Instagramin Kuninkaan lapsuus ja elämä

0
2052

Dan Brandon Bilzerian on Internetin megatähti ja eräs maailman rikkaimmista ihmisistä. Hänet tunnetaan myös nimellä Instagramin Kuningas, ja jos seuraat häntä sosiaalisessa mediassa, tiedät varmasti, miksi. Dan Bilzerian esittelee sosiaalisessa mediassa auliisti ja häpeilemättä ylellistä arkeaan – puolialastomia naisia, nopeita autoja, vaarallisia harrastuksia ja vauhdikkaita juhlia. Dan Bilzerian on varsin tyytyväinen elämäänsä.

Amerikan armenialaiseen yhteisöön kuuluva Dan Bilzerian kasvoi varakkaassa perheessä ja on siis aina ollut rikas. Danin isä oli sijoittaja ja robotiikkayrityksen omistaja, ja niinpä Dan on perheineen aina elänyt yltäkylläistä elämää.

Tampassa, Floridassa, Bilzerianin perheellä oli huikean suuri 11 makuuhuoneen kartano, jossa oli lisäksi sisäkoripallokenttä, uima-altaita ja vesiliukumäkiä sekä vulkaanista kiveä oleva valtava vuori. Perhe eli mukavaa rikkaan perheen elämää.

Danin lapsuus kului varakkuudesta huolimatta paljolti yksin. Vanhemmat eivät juurikaan viettäneet aikaa lastensa kanssa, ja etenkin isä oli paljon poissa kotoa. Kun isä vihdoin huomioi poikansa, hän teki sen ilmoittaakseen, että hänet oli tuomittu veropetoksesta vankeuteen.

Dan alkoikin tutustua elämään itse. Suuri osa perheen omaisuudesta kului isän takuiden maksamiseen, joten Dan käytti runsaasti aikaa miettiäkseen, miten saisi menetetyt rahat takaisin. Kun armeijaura ei ottanut tulta alleen, kokeili Dan pokeria. Uransa alussa Dan hävisi rahansa, mutta hän ei kuitenkaan antanut periksi, vaan yritti uudelleen ja alkoikin voittaa mukavia summia.

Amerikkalaisella miljonäärillä oli elämä, jollaisesta kaikki haaveilevat. Dan Bilzerian on vaiheikkaan elämänsä aikana menettänyt ja voittanut takaisin valtavia summia ja kokoamaan omaisuuden, joka riittää niin hänelle itselleen kuin tulevillekin sukupolville.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti